19 Kasım 2011 Cumartesi

Windows 8’i Türkçeye Çevirin

win8-yapboz

Açık Akademi’den sonra, Microsoft’tan bir güzellik daha…

Windows 8‘deki Türkçe terminolojiyi iyileştirmek için http://mstr.to/w0wfeg adresinden kayıt olabilir ve Windows 8′in Türkçe versiyonunun geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Microsoft Terminoloji Topluluğu Forumu‘na katılım herkese açık! Bu nedenle sizler Windows 8′in Türkçesinin geliştirilmesin katkıda bulunabileceğiniz gibi arkadaşlarınızı da bu sürece katılmaya davet edebilirsiniz.  Yeni terminolojinin oluşturulmasına katkı sağlamasını istediğiniz arkadaşlarınız ile  twitter, Facebook veya isterseniz epostanız üzerinden “ http://mstr.to/w0wfeg ” adresini paylaşmanız yeterli olacaktır…

    http://mstr.to/w0wfeg adresine tıklayın ve Windows Live Kimliğinizle giriş yapıp, kayıt olun.
    Başlamak için menüden Sözlük seçeneğine tıklayın. Burada İngilizce dilindeki kaynak terminoloji ile ilk önerileri göreceksiniz.
    Terimleri inceleyin ve belli tercümeler için oy kullanın veya yorumlarınızı bildirin.
    Dilerseniz Tercüme Öner veya Oyla seçeneğini kullanarak yenilerini önerin.

Bu basit kayıt adımlarını takip edin, ardından sözlüğü inceleyin ve listelenen öneriler için oy kullanın veya kendi önerilerinizi sunun. Geri gelip daha fazla oy kullanmayı unutmayın! Program süresince sisteme ulaşabilir ve sonradan verilen öneriler için de oy kullanabilirsiniz.

11 – 21 Kasım 2011 tarihleri arasında verilen öneri ve oylar kabul edilecektir.

Kaynak

Hiç yorum yok: